web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

ORT: Astăzi în Moldova – alegeri parlamentare anticipate

Angela Grămadă 28 noiembrie 2010 1

Televiziunea Publică din Rusia „ORT” sau „Pervîi Kanal” relatează că în Republica Moldova au loc cele de-a treilea alegeri anticipate în mai puţin de un an şi jumătate. Aceste alegeri anticipate sunt o consecinţă a crizei politice în care s-a pomenit Moldova din cauza imposibilităţii formării majorităţii legislative şi deci şi a alegerii preşedintelui ţării.

Secţiile de votare s-au deschis la ora 07.00 (ora locală), iar alegătorii vor primi cel mai lung buletin de vot din istoria electorală a ţării. În cursă s-au înscris 20 de partide şi 19 candidaţi independenţi, ceea ce constituie o cifră mai mare de trei ori decât la alegerile precedente. Ordinea publică la aceste alegeri anticipate este asigurată de peste 4000 de colaboratori ai organelor de poliţie. Primele rezultate ale scrutinului electoral vor fi făcute publice în dimineaţa zilei de 29 noiembrie 2010.

Situaţia politică din Republica Moldova, se mai spune în acelaşi reportaj, nu poate fi stabilizată de mai bine de un an, după ce opoziţia, nemulţumită de victoria comuniştilor la alegerile din 05 aprilie 2009, a organizat devastarea clădirilor Parlamentului şi Preşedinţiei Republicii Moldova. Lipsa prelungită a guvernării a avut conscinţe negative asupra economiei. În ultimul am datoria externă a Moldovei a crescut cu 50% şi a trecut pragul de 1 mlrd. de dolari americani.

Televiziunile ruseşti au fost interzise pe teritoriul acestei republici, iar cele româneşti funcţionează la volum maxim, se spune în acelaşi reportaj al Televiziunii Publice Ruseşti.

Sursa: 1tv.ru

Comentarii de pe Facebook

comments

One Comment »

  1. you can check here 14 iunie 2018 at 06:07 - Reply

    I just want to say I am just all new to blogs and certainly loved you’re blog site. Likely I’m want to bookmark your blog . You surely come with outstanding posts. Thanks a bunch for sharing your website.

Leave A Response »