web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Consiliul Judeţean Prahova a donat Chişinăului un bust al domnitorului Alexandru Ioan Cuza

Iulia Modiga 31 august 2012 1

Sursa foto: zvp.ro

Cu ocazia Zilei Limbii Române, Consiliul Judeţean Prahova a donat Chişinăului un bust al domnitorului Alexandru Ioan Cuza, anunţă Info-Prim Neo.

Lucrarea este amplasată în sectorul Botanica, la intersecţia bd. Dacia colţ cu bd. Cuza Vodă, iar inaugurarea va avea loc astăzi.

Bustul este realizat de sculptorul român Constantin Ionescu şi costă zece mii de euro. Are o înălţime de un metru, iar la bază – 43×52 centimetri. Este confecţionat la comanda Societăţii cultural-istorice „Mihai Viteazul” şi a Fundaţiei „Constantin Stere”.

InfoPrut menţionează că preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, reconfirmat în funcţie pentru a treia oară, a debia. Cea mai recentă afirmaţie în acest sens a făcut-o la alegerile locale din luna iunie. ,,Am dat un vot in favoarea normalizarii Romaniei, un vot pentru tricolor, un vot pentru continuitate in proiecte si un vot pentru Basarabia”, aclarat în repetate rânduri că este cu gândul la Basara precizat acesta la ieşirea de la urne.

Comentarii de pe Facebook

comments

One Comment »

  1. pop over to these guys 14 iunie 2018 at 06:45 - Reply

    I just want to tell you that I am all new to blogs and seriously enjoyed you’re web-site. Most likely I’m want to bookmark your site . You definitely come with perfect writings. Cheers for sharing with us your web site.

Leave A Response »