web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

România va finanța proiectele Rep. Moldova

Viorica Joiţa 29 martie 2013 1

Ministerul Afacerilor Externe din România a aprobat proiecte de asistență pentru Republica Moldova în valoare de 650.000 euro pentru anul 2013.

mae.ro

Statul român va finanța opt proiecte ale Rep. Moldova din domenii ce țin de migraţie, statistica regională, afaceri interne, creşterea capacităţii instituţionale şi dezvoltarea societăţii civile, transmite Centrul de presă al Ministerului Afacerilor Externe din România.

Potrivit MAE (România), 90.000 de euro sunt destinaţi consolidării capacităţii trupelor de carabinieri din R.Moldova, iar alţi 90.000 de euro vor fi investiți într-un proiect pentru îmbunătăţirea statisticilor regionale din statul vecin. Aceeaşi sumă este alocată şi înfiinţării unui centru educativ pentru minorii aflaţi în detenţie, precum şi unui forum UE-Rep.Moldova.

De asemenea, 150.000 de euro sunt alocaţi pentru consolidarea Biroului de migraţie şi azil, iar 40.000 de euro pentru un program de formare a diplomaţilor din Rep. Moldova. În plus, o sumă de 30.000 de euro este alocată pentru un proiect de „creştere a încrederii între Chişinău şi Tiraspol”.

Ministerul Afacerilor Externe din România transmite că statul român și-a luat angajamentul la nivelul Uniunii Europene ca, până în anul 2015, să crească volumul asistenţei pentru dezvoltare oferită la 0,33% din venitul său brut.

Comentarii de pe Facebook

comments

One Comment »

  1. Get the facts 14 iunie 2018 at 04:45 - Reply

    I simply want to mention I’m very new to blogging and site-building and seriously savored you’re web-site. Likely I’m want to bookmark your blog . You definitely have incredible posts. Cheers for sharing with us your web site.

Leave A Response »