web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

BERD lansează cea mai mare investiție în Rep. Moldova

Viorica Joiţa 28 iunie 2013 1

Banca Europeană pentru Reconstrucţii şi Dezvoltare lansează cea mai mare investiție în Republica Moldova.

Banca Europeană pentru Reconstrucţii şi Dezvoltare (BERD) va susține reabilitarea mai multor drumuri principale. Potrivit unui comunicat de presă, urmează să fie reabilitate o secțiune a traseului R33 Hâncești-Lăpușna-M1, secțiunea R14 Bălți-Sărățeni, secțiunea R9 Soroca-Arionești și secțiunea Hâncești-Leova-Cantemir.

În cadrul unei întrevederi cu prim-ministrul, Iurie Leancă, directorul Departamentului Transport al BERD, Sue Barrett, a menționat că Banca va oferi Rep. Moldova un împrumut în valoare de 150 milioane de euro pentru reabilitarea a 210 de km din drumurile principale. În plus, va mai fi construită, pe o lungime de 17 km, șoseaua de centură M3 Slobozia Mare de pe traseul Chișinău –Giurgiulești, care va conecta capitala cu portul fluvial.

„Apreciem rolul pozitiv pe care îl are Banca Europeană de Reconstrucție și Dezvoltare în procesul de modernizare al Republicii Moldova. Proiectele de acest fel vor contribui direct la crearea locurilor de muncă, una din prioritățile cabinetului de miniștri”, a subliniat Leancă.

Potrivit informațiilor, părțile au abordat și subiectul modernizării infrastructurii Căilor Ferate din Republica Moldova.

Comentarii de pe Facebook

comments

One Comment »

  1. try this out 14 iunie 2018 at 12:45 - Reply

    I just want to tell you that I am just very new to weblog and certainly enjoyed your website. More than likely I’m planning to bookmark your blog post . You certainly come with excellent well written articles. Bless you for sharing with us your website.

Leave A Response »