web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Dezbatere la Cluj: „Summitul de la Vilnius, Parteneriatul Estic și perspectiva europeană a Republicii Moldova”

Iulia Modiga 7 noiembrie 2013 0

Sursa imagine: karadeniz-press.ro

Universitatea Babeş-Bolyai va găzdui vineri, 8 noiembrie, dezbaterea cu titlul „Summitul de la Vilnius, Parteneriatul Estic și perspectiva europeană a Republicii Moldova”, începând cu ora 10:30, în Aula Facultății de Studii Europene.

Evenimentul este organizat de Grupul de Reflecție și Analiză Internațională CITADEL în colaborare cu Facultatea de Studii Europene din cadrul UBB, Institutul de Cercetări Europene al Universității Babeş-Bolyai și Catedra Ad Personam Jean Monnet Vasile Pușcaș, European Politics and European Negotiations.

Invitați speciali la acest eveniment sunt conf. univ. dr. Bogdan Aurescu, secretar de stat pentru afaceri strategice din cadrul Ministerului Afacerilor Externe, E.S. Iurie Reniță, ambasadorul Republicii Moldova în România, prof. univ. dr. Vasile Pușcaș, directorul Institutului de Cercetări Europene și prof. dr. Dan Dungaciu, directorul Institutului de Științe Politice și Relații Internaționale al Academiei Române.

Dezbaterea va fi moderată de conf. univ. dr. Valentin Naumescu, fondatorul si coordonatorul Grupului de Reflecție și Analiză Internațională CITADEL. Evenimentul este dedicat evoluţiei proiectelor si politicii Uniunii Europene destinate vecinilor săi din Europa de Est și Caucazul de Sud (intitulată “Politica de vecinătate estică”), mai precis în cadrul programului Parteneriatului Estic, lansat în 2009 la Praga, şi care cuprinde şase state: Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Republica Moldova şi Ucraina.

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »