web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Moldova a primit de la Rusia o anexă cu titlurile unor documente cu însemnătate istorică

Angela Grămadă 27 mai 2010 1

În timpul vizitei efectuate pe 27 mai 2010 de către ministrul afacerilor externe şi al integrării europene al Republicii Moldova la Moscova, Iurie Leancă a primit de la omologul său o anexă cu titlurile unor documente, care se păstrează în arhivele ruseşti.

Ministrul de externe rus, Serghei Lavrov, a declarat în cadrul conferinţei de presă pe care a susţinut-o împreună cu omologul său molodvean că i-a transmis  lui Iurie Leancă o listă cu documentele care au fost păstrate în arhivele ruseşti şi care cuprind etape din istoria Moldovei din anii ’40 până în anii ’80 ai secolului trecut. Ministrul rus a mai menţionat că printre acestea sunt câteva care vor reprezenta un interes deosebit pentru istorici, dar şi pentru persoane oficiale.

Ambele părţi au convenit să continue munca în această direcţie şi să pregătească pentru publicare o culegere de documente ruso-moldoveneşti, a încheiat oficialul rus, fără a oferi detalii suplimentare despre ce acte este vorba.

Comentarii de pe Facebook

comments

One Comment »

  1. Brijesh 18 martie 2012 at 22:06 - Reply

    tudor_petrosani, 02 decembrie 2011, ora: 15:22; 0 (4) răspundeStimati ratentomoci anti-Pavlicenco,daca voi sunte-ti asa destepti si mari Politicieni,de ce nu aveti si domniile voastre un Partid Politic? .Ca din gura,stiu toti sa dea,dar cand e vorba de fapte,este o vorba Romaneasca : la placinte-nainte,la razboi-napoi ! Poate pricepe-ti ! Raportează abuz.Iukos, 03 decembrie 2011, ora: 16:53;↑ 0 (0) răspundeRaspuns lui tudor_petrosani,Unirea si placintele pai . cum sa-ti lamuresc mai lesne si cuminte ?-Partidele politice cam nu prea sunt placinteCi sunt doar instrumente prin care cagebistiiManipuleaza totul cu cei ascunsi prin listeSa luam noi bunaoara lozinca cu Unirea-Rostita de Fideli imi pare blasfemie!!! Aice e si sensul ascuns si indirect-Decit prin EA unire- mai bine rob in veci !!! PS Si totusi vad o forta- sunt bravii nostri tineriIn suflet cu Unirea , cu Romanizmu*n inemi Bolnava*mi inspiratie* mi sopteste versuri triste vad roadele Unirii in labe cagebiste Sa-mi spuna cineva ca Merkeli nu e StaziCa Romania Mare nu Putin o creaiazaCa*n anii treizeci noua sau poate patruzeci Ca nu exista iarasi vre-un protokol secret De ce nu se doreste o Romanie MareCi o Moldova mica , si federalizare-De ce cazut-au ziduri la mijloc de BerlinIn scimb se pune lazer pe Prutul nostru linDe ce din teoria globalului complotDoar nemtii au castane romanii mani in foc In joc ni*i pusa soarta , miscarea inantreNu babele din liste si tava cu placinte 03 decembrie 2011 Basarabia

Leave A Response »