web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Vezi impresiile Rusiei despre soluționarea conflictului transnistrean

Iulia Modiga 29 decembrie 2013 1

InfoPrut

Ministerul Afacerilor Externe al Federației Ruse a emis un raport despre cele mai importante evenimente de politică externă ale anului 2013 în care a fost implicată Rusia. Printre acestea este menționată și încercarea de a soluționa conflictul transnistrean.

,,Într-o țară garant și mediator în reglementarea transnistreană, Rusia a facilitat dialogul dintre Chișinău și Tiraspol, a promovat aplicarea unor măsuri specifice de consolidare a încrederii între părțile aflate în conflict în formatul „5 plus 2” ”, se arată pe site-ul MAE rus.

Diplomația moscovită consideră că accentul politicii externe ruse în 2013 a fost pus pe mobilizarea eforturilor colective ale comunității internaționale, cu scopul de a promova rezolvarea pașnică a crizelor și a conflictelor regionale.

Comentarii de pe Facebook

comments

One Comment »

  1. look at here now 14 iunie 2018 at 02:14 - Reply

    I just want to mention I am just very new to blogging and site-building and really enjoyed this blog. Very likely I’m likely to bookmark your blog post . You certainly come with amazing writings. Thanks a lot for sharing with us your website.

Leave A Response »