web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Geoană: România va continua să sprijine Republica Moldova cu proiecte concrete

Viorica Joiţa 19 mai 2014 0

Iurie Leancă a avut astăzi o întrevedere cu Înaltul Reprezentant al Guvernului României pentru Proiecte Economice, Strategice și Diplomație Publică, senatorul Mircea Geoană, în cadrul căreia au discutat despre modalitățile de stimulare a unui răspuns coordonat din punct de vedere economic și investițional al principalilor donatori și investitori internaționali pentru economia Rep. Moldova.

Potrivit unui comunicat de presă, părțile au vorbit și despre proiectele comune de cooperare transfrontalieră, de interconectare a sistemelor energetice și de acces pe piața europeană, precum și despre evoluțiile din regiune, dar, în mod special, despre agenda europeană a Republicii Moldova.

În acest context, Iurie Leancă a menționat că Rep. Moldova își va continua ferm drumul spre Uniunea Europeană, astfel încât oamenii să aibă locuri de muncă bine plătite, acces la apă curată și la drumuri bune, precum și studii de calitate.

La rândul său, Mircea Geoană a declarat că România va continua să sprijine Republica Moldova cu proiecte concrete, viabile, care să le arate cetățenilor din Rep. Moldova că parcursul european este unul generator de prosperitate și de noi oportunități.

Mircea Geoană se află astăzi într-o vizită de lucru la Chișinău, ca urmare a întâlnirii prim-miniștrilor Republicii Moldova și României, pe 29 aprilie, imediat după ce au fost ridicate vizele Schengen pentru cetățenii Rep. Moldova, precum și în contextul semnării la 27 iunie 2014 a Acordului de Asociere a Rep. Moldova la Uniunea Europeană.

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »