web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Lungul fir al telefonului

Iulia Modiga 11 iunie 2010 0

Conform Serviciului de presă al Guvernului Republicii Moldova, premierul Vlad Filat a susţinut astăzi o convorbire telefonică cu Angela Merkel, cancelarul Germaniei. Prim-ministrul de la Chişinău i-a mulţumit lui Merkel atât pentru primirea de care a avut parte în cadrul vizitei sale de lucru efectuate în Germania în luna mai, cât şi pentru discuţiile consistente purtate în acelaşi context.

Filat a apreciat ca fiind favorabilă semnarea de către cancelarul federal, Angela Merkel şi de către preşedintele rus, Dmitri Medvedev, a memorandumului cu privire la rezolvarea conflictelor şi crizelor regionale, mai cu seamă în condiţiile în care reglementarea problemei transnistrene ar reprezenta o prioritate în cadrul acestui sistem de securitate.

De asemenea, premierul Republicii Moldova
a înştiinţat-o pe Angela Merkel în legătură cu soluţia propusă pentru depăşirea crizei constituţionale şi a mulţumit pentru sprijinul acordat de către partenerii europeni în sensul acesta.

După ce a amintit de evoluţiile înregistrate de Republica Moldova în ultimele luni, Filat şi-a exprimat recunoştinţa pentru sprijinul pe care Germania l-a acordat Moldovei în procesul de aplicare a reformelor democratice şi de apropiere faţă de Uniunea Europeană.

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »