web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Eşti străin? Află cât costă să rămâi 10 zile în Moldova

Iulia Modiga 4 mai 2011 1

Guvernul Republicii Moldova a aprobat marţi, 3 mai, regulamentul privind modul de eliberare a invitaţiilor pentru străini, lista statelor ai căror cetăţeni necesită invitaţii pentru perfectarea vizei de intrare în Republica Moldova, dar şi o decizie vizînd cuantumul minim al mijloacelor de întreţinere pentru străini în Republica Moldova. Acesta va fi stabilit în funcţie de termenul de şedere în Republica Moldova şi va constitui 30 de euro pe zi pentru întreaga perioadă solicitată, dar nu mai puţin de 300 de euro, în cazul unei şederi mai scurte de 10 zile.

Suma de bani va fi prezentată la misiunea diplomatică a Republicii Moldova de peste hotare, dar şi în vamă.

Măsura aprobată de cabinetul de miniştri va fi valabilă numai pentru cetăţenii străini care au nevoie de vize pentru a intra în Republica Moldova. Astfel că turiştii din statele UE, SUA, Canada, Israel, Japonia, Islanda şi CSI, cu excepţia Turkmenistanului, călătoresc liber în Moldova.

Foto: Portal.radioiasi.ro

Comentarii de pe Facebook

comments

One Comment »

  1. internet 14 iunie 2018 at 01:46 - Reply

    I simply want to mention I am beginner to weblog and honestly loved your web blog. Likely I’m likely to bookmark your blog post . You really have wonderful articles and reviews. Cheers for revealing your web site.

Leave A Response »