web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Românism.ro, un ,,Pod de flori” virtual între România şi R. Moldova

Iulia Modiga 6 mai 2011 1

O reţea de socializare a fost lansată vineri, 6 mai, de către Platforma Civică ,,Acţiunea 2012″, cu prilejul împlinirii a 21 ani de la momentul primului ,,Pod de flori”, organizat la 6 mai 1990, dată la care cetăţenii români au putut trece frontiera către Basarabia (atunci, RSS Moldovenească) fără paşaport şi fără viză, prin opt puncte de trecere peste Prut. Această reţea poate fi aflată la adresa www.romanism.ro şi reprezintă o platformă de comunicare între românii de pe ambele maluri ale Prutului, indiferent de vârsta lor, de convingerile politice sau de cetăţenie.

Noua punte de comunicare online Românism.ro oferă posibilitatea utilizatorilor să își încarce propriile materiale legate de tematica unirii Republicii Moldova cu România, să creeze forumuri, grupuri de discuții și să lege prietenii online, anunţă iniţiatorii proiectului.

Platforma civică ACȚIUNEA 2012 este o coaliție de organizații non-guvernamentale și grupuri de inițiativă care susțin unirea Republicii Moldova cu România și militează pentru realizarea obiectivului generațiilor trecute, prezente și viitoare de regăsire a românilor de pe cele două maluri ale Prutului în cadrul aceluiași stat.

Foto: Podul de Flori.ro

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »