web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Minune în Găgăuzia: mai multe persoane au înviat

Ana Maria Lazar 12 martie 2015 1

Mai multe persoane din Găgăuzia au fost readuse la viață, special pentru alegerile din Găgăuzia, avertizează președintele consiliului raional din Comrat, Ivan Sarah, citat de Gagăuziainfo.md.

Sarah precizează că a găsit în listele electorale pentru alegerea bașcanului Găgăuziei persoane care au murit în ultimul an, unii alegători pot să viteze și de trei ori în aceeași zi.

Fiica președintelui consiliului raional, Tatiana Sarah, născută în 1984 nu se află în listele electorale și nu a fost nici la alegerile parlametare din noiembrie anul trecut, însă vecinii lui Ivan Sarah, care au murit la sfârșitul anului trecut sunt trecuți pe listele electorale.

De asemenea, unele liste au doar numele și adresa de domiciului, fără alte elemente de identificare.

Ivan Sarah a atenționat autoritățile electorale în legătură cu neregulile din listele electorale.

În UTA Găgăuzia au loc alegeri în 22 martie pentru alegerea unui nou bașcan, care să-l înlocuiască pe Mihail Formuzal, care deține funcția din 2006.

Comentarii de pe Facebook

comments

One Comment »

  1. click to read 14 iunie 2018 at 12:57 - Reply

    I just want to mention I am just new to blogging and definitely enjoyed this page. Almost certainly I’m want to bookmark your blog post . You absolutely have amazing articles. Appreciate it for sharing your website.

Leave A Response »