web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Trei premiere și câteva suspiciuni de fraude la alegerile din Găgăuzia

Iulia Modiga 23 martie 2015 1

Găgăuzii și-au desemnat bașcanul. Irina Vlah, candidatul susținut de Partidul Socialiștilor și de Rusia, va ocupa funcția de guvernator pentru următorii patru ani. În acest context, trei premiere au avut loc în Găgăuzia: a fost aleasă ca bașcan o femeie, nu a mai fost nevoie de un al doilea tur de scrutin și candidatul victorios este din Comrat.

Foto: InfoPrut

Foto: InfoPrut

Nu doar premierele au fost semnalate în jurul scrutinului de duminică, ci și suspiciunile de fraude. 25 de plângeri au fost înaintate Comisiei Electorale Centrale în ziua votului, cele mai multe vizând mita electorală, care ar fi constat în alcool și gustări, precum și în bani (un contracandidat de-al Irinei Vlah a acuzat-o pe aceasta că ar fi oferit pentru vot câte 300-500 de lei). De asemenea, 97 de buletine de vot au ”dispărut” de la o secție de vot, iar în fața unor secții a fost arborat steagul Rusiei, aspect care încalcă Constituția Republicii Moldova.

Comentarii de pe Facebook

comments

One Comment »

  1. check this link right here now 14 iunie 2018 at 01:52 - Reply

    I simply want to say I’m beginner to blogging and site-building and seriously liked this web blog. Probably I’m planning to bookmark your blog . You absolutely come with fabulous writings. With thanks for sharing with us your webpage.

Leave A Response »