web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Ilan Shor nu a fugit, dar nici nu se predă

Ana Maria Lazar 5 mai 2015 1

Ilan Shor, cel mai mediatizat om al momentului, grație raportului Kroll, nu a părăsit Republica Moldova, anunță prin purtătoarea sa de cuvânt.

Ilan Shor

Ilan Shor

Solicitat de Realitatea.md, purtătoarea de cuvânt al omului de afaceri, Natalia Cheptene, a declarat că la moment este studiat raportul. ”Sigur că vom veni cu o reacție. Noi acum îl citim, îl studiem, îl analizăm și vom veni cu o reacție, dar nu imediat”, a menționat Natalia Cheptene.

Momentan, Shor lecturează raportul companiei americane Kroll, publicat în limba engleză de Andrian Candu. Așa cum spunea președintele Palamentului săptămâna trecută, probabil limba engleză stă în calea unei reacții din partea tânărului devenit miliardar.

Desecretizarea raportului a fost așteptată cu sufletul la gură de cel puțin 40.000 de oameni, care au ieșit în stradă duminică la Chișinău. Chiar 40.001, dacă îl punem la socoteală și pe premierul Chiril Gaburici, care ar fi protestat alături de cetățenii pe care îi conduce, dacă aceștia nu ar fi jucat ascunselea cu el prin centrul orașului.

Însă, exceptând agitația mediatică începută încă de azi-noapte pe marginea subiectului, prea mare valoare nu pare să aibă raportul, chiar ridică prețul următoarei investigații, spune consilierul premierului.

În ceea ce privește investigația care poate să producă efecte reale, cea a procurorilor anticorupție, raportul companiei americane reprezintă un fel de zvon care trebuie verificat. Potrivit legislaţiei, concluziile experţilor sunt doar o informaţie suplimentară pentru anchetă, care trebuie verificată de procurori, spune şeful Procuraturii Anticorupţie, Eduard Harunjen.

Astfel, Ilan Shor poate pleca liniștit în vacanță cu documentul după el, pentru a-l studia în liniște. Cu siguranță nu-l va complimenta nimeni în viitorul apropiat pentru frumoasele brățări care să-i limiteze mișcarea mâinilor, oferite de vajnica luptă anticorupție.

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »