web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Alexandru Vakulovski: ,,Noi le plătim salariile, ca ei să fure Banca de Economii, Aeroportul, să dăruiască Palanca, teritoriul Moldovei (gratis)”

Iulia Modiga 14 mai 2015 1

Ilan Shor e cercetat pentru furtul unui miliard de euro (poate mai mult), dar vrea să devină primarul Orheiului. Renato Usatâi, care după presa rusească ar fi membrul al unei grupări mafiote din Rusia și anterior s-a îmbogățit prin „scheme” la Căile Ferate și la Aeroportul din Chișinău, vrea să fie fie primar în Bălți. Zina Carabina, care ne amenința cu măcel în PMAN, vrea să devină primar al Chișinăului.

Sursă foto: deschide.md

Sursă foto: deschide.md

 

Același Usatâi, după ce a fugit din Moldova cu coada între picioare, a revenit și în timp ce-și sorbea vodculița sau ce dracu își sorbea într-un restaurant din centrul Chișinăului, agenții lui de pază nu permiteau chișinăuienilor să treacă pe trotuarul de pe strada Ștefan cel Mare. Chișinăul apare pe wikipedia ca orașul în care a fost întinsă cea mai pare panglică a gândacilor de colorado – simbol al ocupației ruse. Dodon nu mai vrea să fie primar al Chișinăului, e prea puțin pentru el, cred că vrea să fie direct președinte, ca să nu mai împarte ce-i „pică” cu „bratanii.” Asta înseamnă normalitate în R. Moldova.

Ăștia, la braț cu alții ca ei, conduc Moldova. Pe banii noștri. Noi le plătim salariile, ca ei să fure Banca de Economii, Aeroportul, să dăruiască Palanca, teritoriul Moldovei (gratis), să jefuiască cum au chef. Noi vrem în Europa, ei zic: În Europa, votați-ne!, apoi se întorc cu curul la noi și continuă jaful. Fix acolo îi doare de Moldova și de noi.

Citiți articolul integral pe Deschide.md.

 

Comentarii de pe Facebook

comments

One Comment »

  1. intrebare 14 mai 2015 at 18:41 - Reply

    Cand o sa fie arestat teroristul fascist rusofon Usatai, cand o sa fie prea tarziu ? Va rade in fata rusofonul, slugilor, sclavilor, vai mama voastra, cozi de topor putleriste!

Leave A Response »