web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Moise Guran: Marşurile unioniste consolidează conştiinţa naţională

Liviu G. Stan 15 mai 2015 3

 

O mică schimbare de orar la TVR m-a adus în mod accidental martor într-un spectacol eșuat de dresură. Se întâmpla într-un platou tv, unde patru analiști, care mai de care mai știutori, mai dacomani, mai foști consilieri prezidențiali și, evident, mai patrioți, îl înghesuiseră pe tânărul George Simion, proaspăt expulzat din Republica Moldova.

Sursă imagine: biziday.ro

Sursă imagine: biziday.ro

ce-ai căutat mă acolo? Ești nebun! Vreți să destabilizați Moldova? Că rușii abia așteaptă? Lasă-i bă pe ei, daca vor unire, ce te bagi tu? Că doar pistolul și diagonala îți mai lipsesc! Voiau, care va sa zica, să-l dreseze, să șadă blând și să cânte aceleași lozinci ca ei. Si ăsta nu voia.

M-am enervat atât de tare încât la un moment dat am pus mâna pe telefon și am început să le dau sms-uri celor din platou. Ceea ce nu fac niciodată. Dar scena mi se părea absolut aberantă, nedreaptă, incredibilă.

Citiţi aici articolul integral.

 

Comentarii de pe Facebook

comments

3 Comments »

  1. stefan 15 mai 2015 at 23:11 - Reply

    Nu se va face UNIREA daca transnistria ramane in cadrul Republicii Moldova. Si nici macar intrarea in Uniunea Europeana. Deasemenea cei 20% dintre minoritatile existente majoritatea NU vor UNIRE la care se adauga destui moldoveni.

  2. Sfatul Tarii 16 mai 2015 at 09:24 - Reply

    Renuntarea la Transnistria in schimbul garantiilor cu privirea a Unirii cu adevaratii frati, iata un subiect pe care rusificatii si deznationalizatii oameni politici de la Chisinau il ocolesc. Le cauta bunavointa rusofonilor de la Tiraspol cu orice pret, iar pe adevaratii frati romani ii sfideaza, chipurile in numele „statalitatii”. E necesara o schimbare, altfel vom trai la fel de jalnic ca in ultimii 24 de ani, iar altii nici nu vor sti ca se poate trai mai bine.

  3. Sfatul Tarii 16 mai 2015 at 10:01 - Reply

    De-ar fi sa ne lom dupa unii „analisti”, momentul Unirii nu a fost niciodata in ultimii 24 de ani, cu atat mai putin acum, dar si mai putin probabil in viitor (ne permitem sa intgrezarim noi ce acestia ne sugereaza cu alte vorbe)

Leave A Response »