web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Moni Stănilă: ,,Cineva vine cu ideea să taie salariile bugetarilor”

Iulia Modiga 8 iunie 2015 0

O zi obișnuită. Ies în oraș cu treabă. Merg la Mobiasbancă pentru o eliberare de card. Înăuntru – câteva domnișoare. Nu, nu ele trebuie să se ocupe de mine. Întreb cât trebuie să aștept, dau din umeri, fără să își ridice ochii din monitoare. Ies în stradă. Iau un taxi, îl rog să facă o oprire în drumul spre casă. Mă taxează ca pentru două călătorii.

lumina-de-la-capatul-tunelului

Ajung acasă și aflu că bonusul Starnet pentru cei cărora li s-au spart conturile a expirat. Trebuia revendicat atunci. Deși nu a sunat nimeni să te anunțe. Au dat un mail discret. Nu te-au anunțat nici când au trimis factura, nici când te-au sunat să îți amintească să plătești abonamentul. Normal, că doar nu era în interesul lor să ai un bonus. Deci, țeapă și de la Starnet.

Între timp, vine o scrisoare de la fisc. O datorie neachitată. Ba da, am achitat-o, trimiți factura. Nu, domnișoara de la ghișeul Băncii de Economii se gândea la cai verzi pe pereți și ți-a transferat banii altundeva. Nu mai ai ce face, ai pierdut și banii ăia. Și în tot acest timp pe stradă, la televizor, în ziare, în nucul din fața blocului auzi o singură întrebare: unde e miliardul?

Ah, nu e, s-a dus pe apa sâmbetei. Deci, să nu ne mai mirăm că toată lumea vrea să ne bage mâna în buzunar. O capică acolo, una dincolo – să acoperim miliardul. Peste toate, în nucul de la bloc, se mai zvonește ceva: cică parlamentarii, după ce au dat o gaură în bancă, au dat una și în buget. Iar acum nu știu cum să o acopere. Cineva vine cu ideea să taie salariile bugetarilor.

Citiți continuarea articolului în ziarul Timpul.

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »