web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Vitalie Cojocari: Politicienii în vacanță, în Europa; prostimea acasă, în Moldova

Dumitru Bădița 11 august 2015 0

August este o lună ciudată în Moldova. Singura perioadă din an în care fluxul de plecări-sosiri se inversează. Moldovenii amărâți, plecați la muncă în alte țări, se întorc acasă, în timp ce politicienii bogați își strâng valizele și pleacă în Europa.

dodon-familia-cehia

În nesimțirea care îi caracterizează cu prisosință, și-au dat prime uriașe înainte de concediu, și-au pus palma în fund și au tulit-o. Nu i-a interest că au lăsat sărăcie lucie în urmă. Totuși, ca să nu-i uite electoratul și nu cumva să credem că au mers în Europa să muncească, așa cum se duce prostimea, ne trimit poze de acolo. Mă rog, nu ne trimit. Postează pe facebook. Asta ca să vedem cât de mult se bucură de vacanța în care se odihnesc după ce un an întreg… nu au făcut nimic. Nu au făcut nimic bun pentru noi. Că pentru ei…

Politicienii sunt o pasăre extrem de sensibilă. Să nu îndrăznești să scrii ce crezi despre ei, în comentarii, pe facebook. Te blochează, îți șterg comentariile. Acceptă doar turmele care îi laudă și îi ridică în slăvi. Politicienii cred că oamenii au ceva cu ei. Greșit! Oamenii au ceva cu modul în care furați, mințiți, sunteți ipocriți, domnilor politicieni.

Cum să nu-i înjuri când vezi că și-au dat o primă uriașă deși țara este în pragul unui colaps financiar? Mă miră că mai există moldoveni care îi laudă. Cred că sunt spălați pe creier, proști incorigibili sau postaci plătiți. Plătiți să lingă pe facebook și în afara lui.

De pe facebook poporul află cât de mari sunt peștii domnilor Filat, Ghimpu.

vlad-filat-la-pescuit

mihai-ghimpu-la-pescuit

 

De pe facebook poporul vede în ce stațiune europeană foarte frumoasă și extrem de scumpă și-a petrecut vacanța domnul Igor Dodon.

Citiți articolul integral pe blogul lui Vitalie Cojocari

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »