web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Tomac cere deblocarea vămilor dintre Rep. Moldova şi România

Liviu G. Stan 21 august 2015 1

Deputatul Eugen Tomac solicită Poliţiei de Frontieră Române să găsească soluţii pentru deblocarea şi fluidizarea traficului la punctele de trecere a graniţei Republicii Moldova cu România.

Sursa foto: epochtimes-romania.com

Sursa foto: epochtimes-romania.com

Tomac a publicat solicitarea sa pe Facebook.

„Stimate domnule Inspector General, doresc să vă aduc la cunoştinţă că am fost sesizat astăzi de mai mulţi cetăţeni români că din R. Moldova care călătoresc spre sau dinspre România cu privire la cozile imense de la punctele de trecere a frontierei. Sesizările primite din partea acestora fac referire, în cele mai multe cazuri, la Vama Albiţa, acolo unde aceştia sunt nevoiţi să aştepte câteva ore pentru a-şi putea continua drumul. În acest sens, vă adresez rugămintea, stimate domnule Inspector General, de a lua toate măsurile necesare pentru fluidizarea traficului la graniţa cu România”, precizează deputatul în notificarea trimisă Poliţiei de Frontieră Române.

 

 

Comentarii de pe Facebook

comments

One Comment »

  1. page 14 iunie 2018 at 07:04 - Reply

    I just want to tell you that I’m all new to blogging and site-building and truly savored you’re blog site. Likely I’m likely to bookmark your website . You actually have impressive stories. Thank you for revealing your website page.

Leave A Response »