web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Undă verde de la Kiev pentru înrolarea cetăţenilor Rep. Moldova în armata Ucrainei

Liviu G. Stan 7 octombrie 2015 2

Cetăţenii din Republica Moldova, Belarus sau Polonia vor putea în curând să se înroleze în armata Ucrainei pe bază de contract, susţine expertul militar Veaceslav Tseluiko. 

Sursă foto: karadeniz-press.ro

Sursă foto: karadeniz-press.ro

Rada Ucrainei a aprobat ieri o serie de amendamente care deschid calea pentru cetăţenii altor state de a deveni „soldaţi pe contract” în armata ucraineană.

Până în prezent, numeroşi străini au servit în diverse batalioane ucrainene, însă fără un statut legal. În absenţa cetăţeniei ucrainene, aceştia nu s-ar fi putut înrola armata naţională a Ucrainei şi ar fi butut beneficia de avantajele sociale care vin la pachet cu acest statut.

„Acest pas le va permite să aibă acces la acelaşi nivel de beneficii sociale ca soldaţii din forţele oficiale. Absenţa unui statut legal a curmat până acum din avântul străinilor de a intra în armata ucraineană. Această legalizare va duce la creşterea numărului de militari înrolaţi din Belarus, Moldova, Polonia şi aşa mai departe„, a explicat Veaceslav Tseluiko, expert militar al Centrului pentru Armată, Conversie şi Studii de Dezarmare din Ucraina, citat de Kyiv Post.

 

 

Comentarii de pe Facebook

comments

2 Comments »

  1. Rarița dela Fântâna Zânelor 7 octombrie 2015 at 12:26 - Reply

    Bazaconii ucrainene ! Ucraina ocupantă trebuie să ne înapoieze teritoriile furate – Bucovina de Nord și Sudul Basarabiei istorice !

  2. OanaZamfir 21 octombrie 2015 at 22:57 - Reply

    Uite ca aflat un text foarte interesant scris intr-o maniera dificil de aflat in internetul din Romania. Acum, dupa ce am gasit acest articol, doresc sa va spun ca in acest weekend trecem la ora de iarna, o stiati deja. Daca tot se trece ora, macar fixati-va ceasul dupa ora exacta pentru a nu pierde sa ajungeti la timp unde v-ati propus. Multumesc!

Leave A Response »