web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Oficial al Rep. Moldova în Rusia, chemat de MAE rus să dea explicații

Iulia Modiga 8 octombrie 2015 0

Însărcinatul cu Afaceri al Republici Moldova în Rusia, Eduard Melnic, a fost chemat la Ministerul rus al Afacerilor Externe pentru a da explicații cu privire la interzicerea mai multor jurnaliști de la Moscova pe teritoriul Republicii Moldova.

Sediu MAE Moscova

Sediu MAE Moscova

O sursă din cadrul MAE rus ar fi precizat că motivul convocării ar fi crearea de către autoritățile Republicii Moldova a unor obstacole pentru jurnaliștii ruși, scrie agenția rusă TASS.

,,Având în vedere cazurile repetate de creare a obstacolelor artificiale de către autoritățile Republicii Moldova pentru jurnaliștii ruși, Ministerul rus de Externe l-a convocat pe însărcinatul cu afaceri al Republicii Moldova în Federația Rusă”, a spus sursa.

Unei echipe de jurnaliști de la postul ,,Rossia 24” i-a fost interzis miercuri accesul pe teritoriul Republicii Moldova. Jurnaliștii urmau să reflecte meciul de fotbal de vineri dintre Rusia și Republica Moldova în turneul de calificare pentru Campionatul European 2016.

Pe 3 octombrie, trei jurnaliști de la postul de televiziune NTV au fost opriți pe Aerorportul Internațional Chișinău și au fost trimiși înapoi la Moscova pentru că nu aveau acreditare. Echipa intenționa să realizeze un reportaj video despre protestele din centrul Chișinăului.

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »