web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Moscova: Regiunea transnistreană este o victimă și vom continua să o sprijinim

Iulia Modiga 13 octombrie 2015 0

Preşedintele Comisiei pentru relaţii externe din Duma de Stat a Rusiei, Konstantin Kosaciov, a declarat că Moscova va continua să acorde ajutor regiunii transnistrene, care este o victimă a blocadei impuse de autoritățile de la Chișinău și cele de la Kiev.

Foto: InfoPrut

Foto: InfoPrut

,,Întâlnirea a avut loc într-o perioadă complicată pentru republică, în condițiile unei blocade severe din partea Ucrainei, dar și din partea Moldovei. Oamenii își pun tot mai des întrebarea, ce viitor va avea Transnistria, în ce măsură sunt justificate jertfele şi suferinţele suportate în ultimii 25 de ani”, a precizat Kosaciov pentru RIA Novosti, după o întrevederea cu delegația Sovietului Suprem al de la Tiraspol.

Parlamentarul rus a subliniat că aceste aspecte sunt importante în contextul în care în regiunea transnistreană vor avea loc anul acesta alegeri parlamentare, iar în 2016 va fi ales ”președintele rmn”.

Kosaciov a mai spus că Rusia nu a renunțat niciodată la misiunea ei de bună prietenă, de parteneră a regiunii transnistrene.

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »