web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Echipa „Uniți sub tricolor”, câștigătoare într-o competiție încheiată la Comrat

Iulia Modiga 26 octombrie 2015 0


Echipa „Uniţi sub tricolor” a câştigat sâmbătă, 24 octombrie, finala campionatului „Mega Impact 2015”, organizat de MEGA – Academia de Guvernare a Mediului din Moldova.

uniti-sub-tricolor

Din echipa învingătoare au făcut parte Cristi Platon, Olguţa Ghimpu, Eugenia Bejan, Irina Briceag, Vlad Dascălu, Victoria Zamă şi Romulus Bena.

Campionatul a fost organizat pe parcursul a trei etape, cu participarea a cinci echipe, dintre care două de la Mişcarea Civică Tinerii Moldovei.

Prima etapă s-a desfăşurat la Academia de Studii Economice a Moldovei, în format „City Quest”, podiumul fiind format de „Uniţi sub tricolor” (Tinerii Moldovei), „Nirvana” şi „Oastea lui Ştefan” (Tinerii Moldovei).

A doua etapă a presupus o acţiune de sensibilizare privind problemele de mediu din satele basarabene (Cojuşna, Vatra, Sângera, etc). Echipa „Uniţi sub tricolor” s-a deplasat la Cojuşna unde, cu ajutorul lui Pavel Munteanu (Acţiunea 2012), au identificat problema legată de gunoiştea din sat, care poluează râul Bâc şi pânza freatică, redactând şi un raport în această privinţă.

Finala s-a desfăşurat la Comrat, fiind disputată de echipele „Uniţi sub tricolor” şi „Nirvana”, prin acţiuni de implicare socială. Astfel, echipele au ecologizat malul lacului din Comrat şi au plantat câteva zeci de nuci în incinta şi în apropierea cazarmei de pompieri din localitate. Acţiunea a fost mediatizată de presa locală, la finalul zilei echipele fiind felicitate de primarul oraşului Comrat, Serghei Anastasov.

membri-ai-echipei-uniti-sub-tricolor-primar-comrat

 

Potrivit câștigătorilor, echipa „Uniţi sub tricolor” a încercat să promoveze, pe parcursul celor trei etape de concurs, spiritul de echipă, educaţia ecologică şi nu în ultimul rând, valorile româneşti.

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »