web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Eveniment pentru promovarea lecturii, marca Tinerii Moldovei

Iulia Modiga 28 octombrie 2015 0

 

Pasionații de lectură sunt invitați de Tinerii Moldovei la un eveniment inedit, desfășurat sub genericul „Pagini de cafea”. Schimb de carte, muzică live și cafea sunt ingredientele care vor da gust serii de joi, ora 18:00, în incinta Teatrului „Ginta Latină”, etajul II. 

pagini_de_cafea

„Pagini de cafea” este organizat în parteneriat cu „O carte pentru tine” și are drept scop susținerea tinerilor cititori și promovarea lecturii. În acest sens, organizatorii vor pune la dispoziția elevilor și studenților prezenți sute de cărți de literatură română și universală, care urmează a fi luate acasă gratuit de cei care vor da curs invitației. Cei mai darnici cititori sunt rugați să aducă și ei câte o carte. Intrarea la eveniment este liberă, iar schimbul de cărţi nu este obligatoriu şi nici permanent, anunță Tinerii Moldovei.

Este un eveniment de socializare și interacţiune activă. Vrem să promovăm cititul și să-i facem pe tineri să iasă din casă, să comunice mai mult în realitate, să fie mai deschişi şi mai sociabili şi, desigur, să stimulăm interesul lor participativ. În cadrul evenimentului, vizitatorii vor avea ocazia să întâlnească și alți tineri dornici de a primi o carte, iar asigurarea unui ceai sau a cafelei este cel mai mic lucru pe care-l putem face pentru crearea unei atmosfere și mai prietenoase, şi mai detaşate, şi mai Unite”, a declarat Anatol Ursu, președintele Mișcării Civice Tinerii Moldovei.

O astfel de inițiativă este extrem de binevenită într-o societate, unde cărțile sunt neglijate, îndeosebi de tineri. Cred că ar fi bine ca evenimente de acest gen să se organizeze mai des”, menționează Galina Ciubotaru, lector universitar la USMF.

Potrivit organizatorilor, evenimentul este parte componentă a campaniei de recrutare lansată de Tinerii Moldovei în această toamnă, sub genericul „N-ai avut până acum, vei avea cu noi”.

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »