web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Marian Lupu: „PLDM a ales calea haosului!”

Liviu G. Stan 6 noiembrie 2015 1

 

După decizia PLDM de a nu lua parte la negocierile pentru formarea noii alianţe de guvernare, Republica Moldova nu mai are decât două alternative – formarea unei majorităţi parlamentare sau cea a haosului şi destabilizării. Opinia îi aparţine liderului PDM, Marian Lupu. 

Sursa foto: tribuna.md

Sursa foto: tribuna.md

„PLDM a ales calea haosului şi a destabilizării. Dacă nu se formează majoritatea parlamentară, atunci vor fi consecințe proaste pentru cetățeni. Dacă cei din PLDM aşteaptă să fie rugaţi, noi nu le vom face jocurile. Noi nu vom permite ca Republica Moldova să alunece pe calea haosului. Dacă decizia lor este una serioasă, noi oricum vom forma o majoritate parlamentară şi un guvern”, a declarat liderul PDM în cadrul emisiunii „Moldova în direct” de la postul public de televiziune Moldova 1.

Lupu a declarat că decizia PLDM de a trece în opoziţie a fost una impusă de câţiva dintre fruntaşii partidului.

„În PLDM sunt destui oameni cu cap. Am discutat cu deputaţi PLDM, cu membri ai partidului din afara Parlamentului. Decizia a fost una impusă”, a comentat Marian Lupu.

De asemenea, liderul PDM a respins acuzaţiile că partidul său ar fi responsabil de prăbuşirea AIE-3

„Noi am fost nevoiţi să votăm moţiunea de cenzură. Fostul premier Streleţ a avut un comportament incompatibil cu funcţia pe care o deţinea. Dacă ştiu că dispariţia acestui miliard a provocat o asemenea criză, cum pot acuma cei din PLDM să se retragă şi să se spele pe mâini, când este nevoie de a forma un guvern pentru a scoate ţara din criză”, a mai afirmat Lupu.

 

 

Comentarii de pe Facebook

comments

One Comment »

  1. Nic 6 noiembrie 2015 at 11:15 - Reply

    Calea haosului si destabilizarii a u aleso partidele din Parlament , dar vina cea mai mare pentru azi e a PD-ului

Leave A Response »