web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

George Damian: Ce merită să vezi în Chișinău

Iulia Modiga 13 noiembrie 2015 0

 

Vă zic direct să nu luați în seamă ghidurile care vă recomandă frumuseți turistice ale Chișinăului. Pierdere de vreme. Chișinăul nu este și nu va fi oraș turistic, este o urbe sovietică, pe ici pe colo mai sunt niște urme ale vremurilor de dinainte de realismul socialist și cam atât.

Valea-Morilor-IV

Sunt prea puține chestii care se încadrează la turism în Chișinău. Aici oamenii fac diferența, trebuie să căutați să vedeți oamenii care dau culoare acestui oraș.

Protestatarul

Dacă ajungeți în Chișinău și nu l-ați văzut pe Oleg Brega se cheamă că ați venit degeaba. Dacă gândacul pitic cu trompă din Amazon suferă, atunci automat suferă și Oleg Brega. El este luptătorul pentru orice. În sezonul rece Brega hibernează, se odihnește pentru anotimpurile calde, gândacul pitic cu trompă din Amazon mai poate aștepta. Brega este dotat cu cameră video și bicicletă, umblă de colo-colo căutând cauze pentru care merită de luptat. Când luptă, Brega își scoate camera video, filmează cauza și vorbește mult.

Sursă foto: diez.md

Sursă foto: diez.md

Feminista

Dacă stați pe o bancă din parc și vine la voi o femeie mică de statură și vă întreabă de unde vă cumpărați prezervative să nu vă faceți ceva gânduri greșite. Este Victoria Apostol, feministă. Promovează cauza prezervativelor în Chișinău, insistă foarte mult ca bărbații să cumpere prezervative. Are o prietenă feministă, dar de altă orientare: scrie un blog despre menstruație, cu detalii. Vă spune Victoria mai multe, după ce încheie discuția despre prezervative.

Jonglerul

Prin centru puteți vedea un nene cam de 60 de ani care nu știe să jongleze cu trei bile. Adică nu știe de loc, dar încearcă.

Citiți articolul integral pe blogul lui George Damian, Kishiniov.eu.

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »