web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Raportor european, către politicienii de la Chişinău: „Treziţi-vă!”

Liviu G. Stan 27 noiembrie 2015 0

 

Republica Moldova a fost din nou criticată de oficialii europeni pentru corupţia în care se afundă tot mai mult.

rep-moldova-frumoasa-din-padurea-adormita

Trenarea procesului de reforme, corupţia politicienilor scăpată de sub control şi „jaful secolului” au fost subiectele dezbătute de către eurodeputaţi la Strasbourg.

Mai mulţi europarlamentari şi-au exprimat îngrijorarea faţă de evoluţiile politice de la Chişinău.

Raportorul pentru Republica Moldova în Parlamentul European, Petras Austrevicius, a făcut următorul reproş politicienilor de la Chişinău: deşi Republicii Moldova i-au fost date toate uneltele politice pe care le are Uniunea Europeană la dispoziţie, lucrurile au luat o direcţie greşită, opusă ideii de parcurs european.

„Scandalul legat de furtul miliardului din bănci, fără o investigaţie completă până în prezent, dovezile clare de corupţie în toate segmentele politice, şi din păcate, fără eforturi vizibile de a lupta cu ea. Reformele sunt blocate, şi nu este nicio surpriză că guvernele se perindă cu acceaşi viteză cu care se schimbă anotimpurile anului. Astăzi fac un apel către toate elitele politice ale Republicii Moldova să se trezească. Treziţi-vă şi începeţi să demonstraţi responsabilitate politică faţă de ţară voastră şi faţă de cetăţenii voştri”, a afirmat Petras Austrevicius.

 

 

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »