web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Deputat în Duma de Stat, în vizită la Rîbnița: Transnistria este parte a lumii ruse

Iulia Modiga 27 noiembrie 2015 0

 

Vicepreședintele Comisiei pentru Politică Economică din cadrul Dumei de Stat a Federației Ruse, Kazbek Taisaev, cunoscut pentru declarațiile sale prin care cere anexarea regiunii transnistrene de către Rusia după modelul Crimeei, a vizitat orașul Rîbnița și cu acest prilej a ținut să le spună locuitorilor că Transnistria este parte a lumii ruse. În același timp, Taisaev a declarat că regiunea transnistreană și Rusia au nevoie să se sprijine reciproc.

taisaev

Într-o discuție cu locuitori din Rîbnița, parlamentarul rus s-a arătat suprins că, în ciuda crizei economice și politice din regiunea transnistreană, autoritățile au reparat drumuri și au construit școli și grădinițe, informează Novostipmr. „Conducerea Rusiei este mândră de transnistreni”, a spus deputatul rus.

Sursa citată precizează că Taisaev a mai abordat cu locuitorii Rîbniței subiecte care vizează obținerea cetățeniei ruse, a plăților pensiilor de către Rusia, precum și alegerile.

Rusia a declarat întotdeauna că susține integritatea teritorială și suveranitatea Republicii Moldova și că nu recunoaște independența regiunii separatiste din stânga Nistrului, însă această poziție a fost contrazisă de acțiunile concrete ale Moscovei pe teritoriul separatist al Republicii Moldova.

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »