web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Mihai Ghimpu: „În loc să mulțumim, noi ne-am apucat să furăm miliardul”

Liviu G. Stan 30 noiembrie 2015 0

 

Mihai Ghimpu, liderul PL, deplânge credibilitatea făcută ţăndări a Republicii Moldova în relaţia cu Uniunea Europeană. 

Sursă foto: adevarul.ro

Sursă foto: adevarul.ro

Invitat la o emsiune pe Canal 2, Ghimpu a spus că în loc să fie recunoscători pentru ajutorul primit din partea UE, politicienii din Republica Moldova au declanşat un mega-scandal bancar, aruncând în aer toată credibilitatea Republicii Moldova în ochii Bruxelles-ului.

Republica Moldova a profitat de atâta ajutor din partea Uniunii Europene în ultimii ani, cum nu a profitat un alt stat care a fost președinte de Uniune Europeană. Eram respectați, eram o poveste de succes, am fost vizitați și de doamna Merkel, și de comisari europeni, ambasadori, șefi de state. Partenerii europeni au zis că dacă mergem la alegeri anticipate, «dar noi(partenerii europeni – n.r.) știm cine va câștiga» se va schimba cursul european și ne-au spus clar, în cazul în care se întâmpla acest lucru «la revedere cu toate investițiile, cu tot ce am investit noi în voi» (…) Noi, în loc să mulțumim, noi ne-am apucat să furăm miliardul, să ne supărăm că ne-au demisionat. Cum un străin se gândește la Republica Moldova mai mult ca noi. Cum poți să fii om de stat și să fii supărat?„, a declarat liderul liberal.

De asemenea, Mihai Ghimpu a reiterat faptul că nu va face alianţă cu comuniştii lui Vladimir Voronin şi că așteaptă decizia PLDM în urma adunării Consiliului Naţional al liberal-democraţilor.

 

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »