web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Recviem separatist / Aşa-zişii „deputaţi” ai lui Şevciuk, zdrobiţi în alegerile ilegale pentru Sovietul Suprem

Liviu G. Stan 30 noiembrie 2015 0

 

Scrutinul electoral ilegal pentru Sovietul Suprem, desfăşurat duminică, 29 noiembrie, în regiunea separatistă transnistreană, s-a finalizat printr-o înfrângere dură a candidaţilor afiliaţi aşa-zisului „lider” de la Tiraspol, Evgheni Şevciuk. 

tiraspol

Conform datelor preliminare, 31 din cele 43 de mandate în Sovietul Suprem au fost obținute de candidați care s-au declarat în opoziție față de liderul separatist, informează Ziarul Naţional.

Partidul „Obnovlenie” a obţinut cele mai multe mandate.

Se vorbeşte de multă vreme despre căderea în dizgraţie a lui Evgheni Şevciuk faţă de autorităţile paternaliste de la Kremlin şi despre faptul că începând de anul trecut zilele şefului administraţiei separatiste sunt numărate „la bob”.

Potrivit sursei citate, analiștii ruși susțin că rezultatul de duminică demonstrează negru pe alb eșecul total al lui Evgheni Şevciuk şi dau ca sigură înfrângerea lui la viitoarele aşa-zise „alegeri prezidenţiale” din regiunea transnistreană.

De cealaltă parte, analiştii ucraineni consideră că rezultatul acestor alegeri demonstrează că regiunea transnistreană nu va mai reuşi să supravieţuiască mult timp ca entitate separatistă şi că va reveni în componenţa Republicii Moldova.

Specialiştii ucraineni dau şi numele viitorului lider de la Tiraspol care va lua decizia reintegrării fâşiei teritoriale secesioniste: comunistul Oleg Horjan.

 

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »