web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Sesizare la Procuratura Generală pe marginea declarațiilor antiromânești ale lui Dodon

Iulia Modiga 11 decembrie 2015 1

 

O sesizare în legătură cu declarațiile amenințătoare la adresa unioniștilor ale lui Igor Dodon a fost depusă vineri la Procuratura Generală de Asociația Obștească „Onoare, Demnitate și Patrie” (ODIP).

plangere-procuratura-declaratii-dodon

Tinerii îi acuză pe socialiștii Igor Dodon și Vlad Bătrâncea de instigare la ură interetnică, amenințare cu răfuiala fizică, precum și de xenofobie, se arată într-un comunicat de presă. „Nu rămânem indiferenți față de declarațiile revoltătoare ale lui Igor Dodon, iar gestul de a rupe Harta României Mari în plenul Parlamentului reprezintă o lipsă de cultură și respect față de cetățeni”, a precizat Vlad Bilețchi, președintele ODIP.

Un gest abominabil a fost făcut joi în plenul Parlamentului Republicii Moldova: deputatul socialist Vlad Bătrâncea a rupt harta României Mari.

„Ce-s cu prostiile astea? Eu nu mai spun că vă bateți joc cu BAC-ul dar cu ce ocazie vă bateți joc de copii. Noi nu permitem asta. O să vă ia oamenii în furci. Vreți să o luați în cap, o să o luați”, a declarat furios Igor Dodon, zelosul lider al socialiştilor.

Harta României Mari pe care a sfâşiat-o parlamentarul socialist a fost distribuită, cu ocazia Zilei Naţionale a României, în circa 450 de licee din Republica Moldova. Gestul simbolic a aparţinut voluntarilor Platformei Unioniste Acțiunea 2012, care au transmis prin Direcția de învățământ pachete cu câte o hartă a României interbelice, un steag tricolor și panglică tricoloră.

 

Comentarii de pe Facebook

comments

One Comment »

  1. Lecityna von Wytryon 11 decembrie 2015 at 23:04 - Reply

    Bravo, Vlad, esti beton, frate! (Y)

Leave A Response »