web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

PLDM a decis, va participa la negocierile pentru viitorul Guvern

Liviu G. Stan 13 decembrie 2015 1

 

PLDM va lua parte la negocierile pentru formarea cât mai rapidă a noului Guvern şi a noii majorităţi parlamentare.

Sursă foto: economica.net

Sursă foto: economica.net

„Etapa consultărilor cu partidele care și-au arătat disponibilitate pentru formarea majorității parlamentare și învestirea Guvernului s-a încheiat. Am participat la aceste consultări în perioada 1-5 decembie și la 9 decembrie”, a declarat astăzi Valeriu Streleț, liderul interimar al PLDM, la finalului şedinţei de Consiliu Politic Naţional al liberal-democraţilor.

Streleţ a subliniat, însă, că acest accept nu înseamnă că precondiţiile impuse iniţial de PLDM nu mai rămân valabile.

„PL și PPEM spun că un premier neafiliat nu are sorți de izbândă în Republica Moldova”, a precizat liderul interimar al PLDM.

“Vom lansa propuneri către partidele cu care am discutat pentru a ne întâlni cât mai curând posibil pentru a anunța deciziile Consiliului Politic național al PLDM și pentru a găsi un compromis și pentru ca în termen cât mai scurt să fie creată majoritatea parlamentară și să avem un Guvern învestit. Vom discuta ferm și vom cere modificări de esență, nu doar de fațadă”, a mai declarat Valeriu Streleţ, adăugând că îi va contacte pe ceilalţi lideri de partide chiar astăzi pentru a stabili o întâlnire.

 

 

Comentarii de pe Facebook

comments

One Comment »

  1. visit site 14 iunie 2018 at 05:08 - Reply

    I simply want to say I am new to weblog and actually savored you’re blog site. Probably I’m going to bookmark your blog post . You absolutely come with tremendous articles. With thanks for revealing your blog site.

Leave A Response »