web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Ministrul de Externe de la Chișinău: Rusia a nedreptățit Rep. Moldova

Iulia Modiga 14 decembrie 2015 1

 

Ministrul în exercițiu al Afacerilor Externe și Integrării Europene de la Chișinău, Natalia Gherman, a declarat vineri că sancțiunile economice pe care Rusia le-a impus Republicii Moldova nu au legătură cu comerțul și reprezintă o abordare contraproductivă a Kremlinului în relația cu Chișinăul.

natalia gherman

 

În ceea ce privește țara mea, noi considerăm că sancțiunile comerciale introduse de Rusia în momentul în care Moldova a semnat Acordul de Asociere cu Uniunea Europeană nu au avut nimic de-a face cu comerțul. A fost o abordare foarte contraproductivă și, credeți-mă, Moldova nu a făcut nimic să provoace sancțiuni economice și comerciale din partea Federației Ruse. Suntem încă deschiși să cooperăm în condiții de comerț liber cu absolut toți partenerii dispuși să dezvolte relații economice și de comerț liber cu Republica Moldova”, a declarat Natalia Gherman la Bucuresti, la reuniunea Organizației Cooperării Economice a Mării Negre (OCEMN).

Vicepremierul de la Chișinău a mai precizat că datorită Acordului de Liber Schimb cu UE, Republica Moldova beneficiază acum de o „piață imensă” de 500 milioane de consumatori. În acest context, UE a devenit principalul partener comercial al Republicii Moldova, 62% din comerțul exterior al Chișinăului fiind cu statele comunitare.

Comentarii de pe Facebook

comments

One Comment »

  1. go to website 14 iunie 2018 at 02:23 - Reply

    I just want to mention I am just all new to blogging and actually loved your website. Most likely I’m likely to bookmark your blog . You surely have fantastic writings. Bless you for sharing your web-site.

Leave A Response »