web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

După un lung litigiu cu Ucraina, staţiunea Mecita din Odesa revine Rep. Moldova

Iulia Modiga 15 decembrie 2015 0

 

După un litigiu de proporţii epopeice cu Ucraina, Republica Moldova a reintrat în posesia staţiunii de odihnă Mecita, din Odesa. 

vedere-din-bugeac

Ministerul Justiţiei de la Chişinău a obţinut câştig de cauză într-un litigiu de preluare frauduloasă a bazei Mecita de către un reprezentant din Ucraina.

Totul a început în 2012, în urma unor tranzacţii frauduloase efectuate de către administratorul Bazei de Odihnă Mecita, din Bugeac, regiunea Odesa, angajat al I.S. Brăneşti, din cadrul Departamentului Instituţii Penitenciare al Ministerului Justiţiei al Republicii Moldova. Contractul de vânzare-cumpărare a fost încheiat în baza unei procuri eliberate din partea unor factori de decizie din Republica Moldova unui reprezentant din Ucraina, împuternicit să administreze staţiunea respectivă, potrivit portalului Contra Corupţiie. Pentru o lungă perioadă de timp, procesul a trecut prin diverse tergiversări, iar în urma repetatelor insistenţe ale Ministerului Justiţiei din Republica Moldova către Ministerul Justiţiei din Ucraina şi la adresa altor organe de drept, dosarul a fost soluţionat în favoarea Republicii Moldova.

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »