web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Sturza îl provoacă pe Lupu: Ieșiți la trântă cu mine

Iulia Modiga 15 decembrie 2015 1

 

Fostul premier Ion Sturza îl provoacă pe democratul Marian Lupu să își măsoare puterile public. „Ieșiți la trântă cu mine. Hai să discutăm despre proiecte de țară, viziuni și valori! Haideți să discutăm cine a furat miliardul, real, nu pretins. Haideți să vedem cum și cine e capabil să restabilească reputația terfelită a țării. Slabo, Marian Ilici? Facem o întâlnire la televiziunea publică?”, întreabă Sturza pe Facebook.

ion-sturza

 

Omul de afaceri precizează că nu dorește să ocupe nicio funcție publică la Chișinău, în ciuda zvonurilor potrivit cărora ar fi propus pentru fotoliul de premier. „Ca să fie clar, nu mi-am dorit și nu-mi doresc nicio funcție publică în Moldova. Nu am discutat și nu am de gând să discut cu nimeni așa ceva”, a scris Sturza.

În același timp, fostul prim-ministru dezvăluie faptul că președintele Nicolae Timofti ar fi amenințat de Vladimir Plahotniuc cu dosare pe numele membrilor familiei. „Nu cred că l-ați „impresionat” foarte tare nici pe domnul Timofti cu dosarele pe membrii familiei dumnealui, dar nici cu impeachmentul. Aveți decizia Curții Constituționale în „buzunar”? Nu cred. Nu totul se cumpără și sunt destui patrioți în Moldova”, apreciază Sturza.

Dacă sunteți bărbați, ieșiți și spuneți: „Îl vrem pe Vlad Plahotniuc prim-ministru”. Confruntați-vă deschis și cinstit cu alte partide, dar și cu opinia publică care vă „iubește” de v-ar rupe în bucăți”, mai punctează Sturza metaforic.

 

 

Comentarii de pe Facebook

comments

One Comment »

  1. i thought about this 14 iunie 2018 at 01:59 - Reply

    I simply want to tell you that I’m beginner to blogging and site-building and actually savored this blog. Very likely I’m planning to bookmark your blog . You actually have terrific well written articles. Thanks for sharing your web-site.

Leave A Response »