web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

(VIDEO) Andrei Ioniță, din nou viral, „Din inima Moldovei”

Iulia Modiga 15 decembrie 2015 0

 

Andrei Ioniță, talentatul artist care a furat inima românilor prin interpretările pline de patos în cadrul concursului X Factor, apare într-un nou videoclip „Din inima Moldovei”, realizat de echipa de la SkyDrive.

andrei-ionita-din-inima-moldovei

Moldova e slăvită prin oamenii ce-i poartă faima. Hai să-i descoperim talentele… din zbor! Un om, un meleag, un talent, de aici… de acasă. L-am invitat pe Andrei – fiul Moldovei, să ne arate codrii, dealurile și câmpiile mărginite de ape line. Din inima Moldovei vin dragostea de țară, dorul de frumos și cântul de haiduc”, scriu despre acest videoclip realizatorii de la SkyDrive.

Desculț și purtând cușma cu care s-a prezentat și la X Factor, Andrei Ioniță dezvăluie la pas câteva dintre cele mai frumoase locuri din stânga Prutului.

În audițiile de la X Factor, tânărul basarabean crescut pe malul Nistrului, în Ustia, Dubăsari, s-a calificat pentru etapa următoare a concursului interpretând „Cântă cucu’”. Ulterior, Andrei Ioniță a interpretat melodia Mariei Tănase, „Lume, lume, soro lume”, iar piesa „Rugă pentru părinți” l-a calificat pe Andrei Ioniță în Galele live.

 

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »