web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Cioloş a reiterat la Bruxelles sprijinul financiar al României pentru Rep. Moldova

Liviu G. Stan 18 decembrie 2015 0

 

Premierul României, Dacian Cioloş, a discutat astăzi la Bruxelles, despre intenţia României de a îşi menţine sprijinul, inclusiv pe cel financiar, pentru Republica Moldova.

Sursă foto: stiri.tvr.ro

Sursă foto: stiri.tvr.ro

Şeful Executivului de la Bucureşti a purtat discuţii în acest sens cu Înaltul Reprezentant al Uniunii Europene pentru Afaceri Externe şi Politică de Securitate, Federica Mogherini, şi cu prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans.

Sprijinul financiar pe care Dacian Cioloş l-a reiterat vizează împrumutul de 150 de milioane de euro oferit de România Republicii Moldova, pachet rambursabil de asistenţă care în prezent este blocat din cauza absenţei unei majorităţi de guvernare la Chişinău.

Conform unui comunicat de presă al Guvernului din Români, în cadrul întrevederilor primului-ministru Dacian Cioloş cu Federica Mogherini şi Frans Timmermans, ”şeful executivului român a prezentat intenţia României de a acorda un sprijin, inclusiv financiar, Republicii Moldova în măsura în care se va vedea cât mai curând la Chişinău un guvern care să se angajeze în reformele asumate prin Acordul de Parteneriat semnat cu Uniunea Europeană”.

 

 

 

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »