web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

(VIDEO) Andrei Ioniță cântă „Acolo este țara mea”

Iulia Modiga 18 decembrie 2015 0

 

Andrei Ioniță, tânărul basarabean care a cucerit România cu prestațiile impecabile în concursul X Factor, a interpretat din nou cu patos o piesă patriotică – „Acolo este țara mea” a lui Tudor Gheorghe.

andrei-ionita-x-factor-canta-cucu

Andrei a evoluat în prima Gală LIVE din sezonul V de la X Factor, în echipa juratului Delia Matache.

În audițiile de la X Factor, talentatul basarabean crescut pe malul Nistrului, în Ustia, Dubăsari, s-a calificat pentru etapa următoare a concursului interpretând „Cântă cucu’”. Ulterior, Andrei Ioniță a interpretat melodia Mariei Tănase, „Lume, lume, soro lume”, iar piesa „Rugă pentru părinți” l-a calificat pe Andrei Ioniță în Galele live.

Artistul de peste Prut a apărut recent într-un nou videoclip „Din inima Moldovei”, realizat de echipa de la SkyDrive.Desculț și purtând cușma cu care s-a prezentat și la X Factor, Andrei Ioniță dezvăluie la pas câteva dintre cele mai frumoase locuri din Republica Moldova.
Concurentul de la X Factor va intepreta alături de maestrul Grigore Leșe piesa „Cântă cucu”, într-un spectacol care face parte din programul național cultural „Arta contra drog 2015″ . Evenimentul de excepție va avea loc duminică, 20 decembrie, la ora 19.30, la Sala Palatului.

Grigore Leșe va concerta împreună cu cetele de colindători din Țara Loviștei și Țara Făgărașului și îi va avea invitați în spectacol pe tânărul Andrei Ioniță și pe solista Maria Răducanu.

 

 

 

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »