web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Gheorghe Brega: “N-am văzut nicio probă care să arate că Vlad Filat este vinovat”

Liviu G. Stan 19 decembrie 2015 0

 

Premierul interimar de la Chişinău, Gheorghe Brega, spune că încă nu a văzut nicio probă din care să reiasă vinovăţia fostului prim-ministru Vlad Filat în “jaful secolului”.

Sursă foto: adevarul.ro

Sursă foto: adevarul.ro

„Arestarea lui Vlad Filat, din punct de vedere legal, eu nu pot să o comentez. Încă nu am văzut probe care să arate că este vinovat sau nu. E greu să spunem dacă este corectă. În societate se vehiculează multe, dar în realitate nu s-a demonstrat nimic”, afirmă Gheorghe Brega într-un interviu pentru politicscan.ro.

Şeful interimar al Executivului de la Chişinău mai precizează că i se pare cel puţin stranie situaţia în care doar un singur om stă la închisoare, iar ceilalţi suspecţi îşi văd “bine mersi” de avantajele libertăţii.

„Dintr-o parte e straniu că un singur om stă la pușcărie, este arestat la momentul de față, iar ceilalți stau <<bine merci>> în fotolii de primari, iar pe banii furați fac investiții la Aeroport şi în orașul în care este primar. Face tot ce doreşte el. Nu cunosc şi nu înţeleg de ce încă se află în libertate, mai ales că el are multe dosare. Este vinovat Filat sau nu, e greu de spus. Așteptăm verdictul definitiv al instanței de judecată. Alături de el trebuie să stea mai mulți. Primul care ar trebuie să fie este Ilan Shor”, menționează Brega în interviu, adăugând că “se creează impresia că asistăm la ceva selectiv”.

“Sper să avem o decizia judecătorească echidistantă, în condițiile în care avem parte și de o misiune de experți aduși de Uniunea Europeană din care face parte și şefa DNA-ului, Codruța Kovesi. Toată republica are o încredere destul de mare în doamna Kovesi”, mai punctează premierul interimar al Republicii Moldova.

 

 

 

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »