web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Ce crede Valeriu Streleț despre învestirea Guvernului Sturza

Iulia Modiga 22 decembrie 2015 0

 

Fostul prim-ministru Valeriu Streleț este sceptic cu privire la învestirea Guvernului Sturza.

valeriu-strelet

Liberal-democratul a explicat că Ion Sturza pare un „intrus” pentru formațiunile din Parlament și că relațiile complicate dintre partide nu vor permite învestirea sa în fotoliul de premier. „Am temeri că încrengătura de interese din Parlament e de aşa natură că nu vor admite să vină un intrus în zona lor de interese şi influenţe, a unor partide. De aceea, n-am nicio încredere că ar putea fi învestit domnul Sturza. Dar dacă s-ar reuşi învestirea domniei sale şi a cabinetului de miniştri cu un program de activitate ambiţios şi foarte eficient, cred că ar fi un lucru bun pentru Republica Moldova. Dar, din păcate, nu cred că se va produce”, a declarat Streleț într-un interviu acordat publicației Adevărul de Moldova.

Valeriu Streleț a precizat că PLDM nu a înaintat președintelui Nicolae Timofti nicio candidatură, respectând termenii formatului de negocieri, dar că democrat-liberalii agreează candidatura lui Ion Sturza.

Guvernul condus de Valeriu Streleţ a fost demis pe 29 octombrie printr-o moțiune de cenzură înaintată de socialiști și comuniști, și susținută de democrați, după doar 3 luni de activitate.

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »