web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Rogozin şi-a trimis “cărăuşul de semnături” într-o vizită misterioasă la Chişinău

Liviu G. Stan 24 decembrie 2015 0

 

Vizită misterioasă la Chişinău a lui Dmitrii Loskutov, consilierul vicepremierului rus Dmitri Rogozin.

Dmitri-Rogozin

Dmitri Rogozin

Potrivit unor surse invocate de Deschide.md, Loskutov ar fi aterizat ieri pe Aeroportul Internaţional Chişiău. Numai că autorităţile din Republica Moldova susţin că nu au idee de o asemenea vizită. Cel puţin asta a declarat vicepremierul pentru Reintegrare, Victor Osipov.

Nu știu nimic despre vizita dumnealui, serviciile responsabile nu m-au informat despre acest lucru”, a declarat Osipov pentru Deschide.md.

Dmitrii Loskutov ar fi urmat să discute cu ambasadorul Rusiei la Chişinău despre situaţia politică din Republica Moldova, în agenda sa de lucru fiind, de asemenea, inclusă şi o vizită la Tiraspol, în semn de susţinere a noului aşa-zis “Executiv” din stânga Nistrului.

Loskutov a fost implicat direct în organizarea colectării de semnături pentru recunoașterea regiunii separatiste transnistrene. În luna mai 2014, vicepremierul Dmitri Rogozin trebuia să se întoarcă la Moscova cu listele de semnături ale persoanelor care susţineau alipirea regiunii transnistrene de Rusia, peste 185.000 de semnături. Autoritățile de la Chişinău au întors atunci din drum avionul vicepremierului rus şi i-au confiscat aproximativ 30.000 de semnături.

 

 

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »