web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

(VIDEO) „Colindul celui fără de țară” a trimis trupa Bravissimo în finala X Factor

Iulia Modiga 26 decembrie 2015 1

 

Trupa de tenori din Republica Moldova Bravisssimo s-a calificat în finala concursului X Factor. Interpretarea unui colind special și emoționant – „Colindul celui fără de țară”, al lui Tudor Gheorghe – a smuls ropote de aplauze din partea publicului și juriului.

Sursă foto: traiestemuzica.ro

Sursă foto: traiestemuzica.ro

Prima seară de Crăciun va aduce o schimbare, o colindă care nu a fost niciodată cântată la X Factor, nici în alte părți. Să știți ceva foarte clar, dacă eu nu fac ceva original pentru oamenii ăștia, atunci eu nu pot să deschid gura și să spun votați Bravissimo”, a precizat juratul Horia Brenciu înainte de spectacol.

Toate colindele se cântă despre nașterea Domnului Iisus Christos, iar ăsta este un colind mai trist, de fapt, este trista noastră realitate. Știm cu toții că dintr-o cauză sau alta mulți compatrioți de-ai noștri sunt plecați peste hotare”, a spus unul dintre membrii trupei Bravissimo.

Talentații artiști de peste Prut au avut parte și de suprize. Cu ocazia Crăciunului, aceștia au primit chiar după evoluția pe scena de la X Factor vizita celor dragi.

 

 

Comentarii de pe Facebook

comments

One Comment »

  1. Judi 12 mai 2018 at 09:48 - Reply

Leave A Response »