web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Daruri pentru liceul românesc „Lucian Blaga” din Tiraspol și Internatul „Alexandru cel Bun” din Tighina

Iulia Modiga 26 decembrie 2015 0

 

Directorul general al Căii Ferate din Moldova, Iurii Topala, a vizitat elevii de la liceul cu predare în limba română „Lucian Blaga” de la Tiraspol și pe cei de la Internatul „Alexandru cel Bun” din Tighina.

daruri-liceul-lucian-blaga-tiraspol

Aflat pentru prima dată în vizită la aceste instituții, directorul CFM a apreciat talentul și creativitatea copiilor, îmbrăcămintea națională pe care aceștia au purtat-o, dar și căldura cu care l-au primit, se arată într-un comunicat de presă.

Sunteți niște elevi minunați și meritați cele mai bune condiții, în liceul vostru, aici, aproape de casa părintească. Vă apreciez enorm pentru că într-un mediu în care aspirațiile și viziunile sunt adânc înrădăcinate într-un trecut sovietic, voi învățați, iubiți și promovați limba română și valorile naționale. Sperăm ca în viitor să vă puteți bucura de cele mai performante săli de clasă, de sport, cantină ș.a. Nu în ultimul rând, vă doresc să aveți multă dorință pentru carte, care cu certitudine vă va aduce doar note bune”, a menționat directorul CFM.

Elevii, îndrumați de profesori, au pregătit un spectacol artistic inedit și au încântat oaspeții cu urături, colinde, dansuri și cântece de Crăciun.

Vă mulțumim pentru bucuria pe care ați adus-o copilașilor noștri. Am savurat plăcerea de a cultiva dragostea de neam, de limbă și de țară. La mulți ani și vă așteptăm și la Anul”, a afirmat directorul liceului „Lucian Blaga”, Ion Iovcev.

Darurile oferite copiilor au fost cumpărate cu ajutorul sponsorilor și al lui Iurii Topala. De asemenea, Topala a acordat un ajutor material de 1000 de dolari liceului „Lucian Blaga”, pentru a procura uniforme școlare.

Organizatorii au anunțat că scopul evenimentului este de a susține și de a încuraja elevii să promoveze limba română și valorile naționale.

 

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »