web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Un brand suedez va ajunge în România și Rep. Moldova

Iulia Modiga 28 decembrie 2015 0

 

Un brand suedez de hrană şi accesorii pentru câini şi pisici vrea să se extindă în toate orașele din România și Republica Moldova.

husse-franciza

Brandul de hrană pentru animale a fost fondat în 1987 şi este prezent în România în trei oraşe, respectiv Braşov, Botoşani şi Iaşi. Cele trei ma­gazine ar trebui să genereze în acest an afaceri de 50.000 de euro. Două dintre unităţile Husse sunt deschise în sistem de franciză, iar Maya Family Internaţional vrea să ajungă în toate oraşele din România şi din Republica Moldova, scrie Ziarul Financiar.

La nivel global, Husse are peste 750 de francize.

Franciza Husse se încheie pe o perioadă de cinci ani. Masterfrancizatul nu percepe redevenţe, însă practică o taxă de franciză de 5.000 de euro şi percepe 100 de euro pe lună de la francizaţi pentru bu­getul de marketing naţional. Bugetul de investiţii pentru o franciză Husse este de 8.000 de euro.

Pe lângă mân­care şi accesorii, Husse mai comercia­lizează şi produse de îngrijire atât pentru câini şi pisici, cât şi pentru cai. În pachetul de franciză Husse intră în prezent exclusi­vitate zonală pen­tru francizaţi, dis­counturi pentru hrană animală, cataloage cu pro­duse, uniforme, training şi suport pe viaţă.

 

 

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »