web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Iarna vrajbei pro-ruse: Igor „Păpușa Vorbitoare” Dodon vs. Renato „Copilul cu Bonă” Usatîi

Iulia Modiga 30 decembrie 2015 0

 

Colaborarea dintre liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, și președintele Partidului Socialiștilor, Igor Dodon, a luat sfârșit.

Sursă foto: inprofunzime.md

Sursă foto: inprofunzime.md

Usatîi i-a cerut lui Dodon să prezinte scuze susţinătorilor Partidului Nostru pentru insultele la adresa lor publicate pe site-ul oficial al socialiştilor.

Dodon Igor, sunt convins că articolul a fost publicat pe site-ul vostru cu acordul Dvs.”, a scris preşedintele Partidului Nostru pe pagina sa de Facebook, comentând articolul injurios publicat pe site-ul oficial de ştiri al Partidului Socialiştilor.

Aş mai fi înţeles dacă aţi fi scris aceste aberaţii despre mine. Neplăcut, dar nu mortal. Dar nu voi permite numănui să insulte cetăţenii Republicii Moldova. Despre susţinătorii mei, care constituie cel puţin o pătrime din populaţia ţării, pe site-ul vostru este scris ca despre oameni „care fac parte din categoria celor marginalizaţi ”.  Şi mai departe „majoritatea acestor oameni în genere nu sunt obişnuiţi şi nu le place să gândească cu capul ”. Ascultaţi, voi, icoană a intelectualităţii moldoveneşti, veţi fi nevoiţi sau să aduceţi scuze în faţa tuturor celor insultaţi, sau va fi foarte rău…”, a avertizat Usatîi.

Controversatul om de afaceri îl numește pe Dodon „păpușă vorbitoare” și îl compară cu democratul Marian Lupu. „Chipul aceastei păpuşe vorbitoare, îmbrăcată la patru ace şi care, privind lumea de sus, face declaraţii populiste – este principalul motiv de a nu avea încredere în Dvs. Igor Nicolaevici, îmi amintiţi de Marian Ilici. Sunteţi prea…prea politician pentru a reprezenta interesele oamenilor. Sunteţi un politician din generaţia veche, funcţionar din guvernarea comunistă, care prin urmare l-a adus la putere pe Plahotniuc şi a pornit toate schemele lui”, argumentează Renato Usatîi.

În concluzie, Usatîi îi precizează lui Dodon că cetățenii Republicii Moldova au memorie bună și înțeleg politica din ultimii 25 de ani mai bine decât o înțelege președintele PSRM.

După un schimb de acuzaţii reciproce făcute de cei doi politicieni în ultima perioadă, Usatîi l-a ameninţat recent pe Dodon că-l poate otrăvi. În timpul unei emisiuni de la postul de televiziune RTR Moldova, primarul de Băţi i-a sugerat lui Dodon să înceteze să mai spună despre el că este ca un copil care are nevoie de bonă, în caz contrar liderul socialiştilor „s-ar putea pomeni cu două cubuleţe de carbid în loc de două cubuleţe de zahăr în ceaiul pe care-l bea în orăşelul de corturi din faţa Parlamentului”.

 

 

 

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »