web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Usatîi: Numărul unioniştilor este în creştere

Liviu G. Stan 2 ianuarie 2016 0

 

Într-o recentă conferinţă de presă, politicianul pro-rus Renato Usatîi, liderul Partidului Nostru, a admis că numărul persoanelor care îşi doresc unirea Republicii Moldova cu România este în creştere peste Prut.

Sursă foto: epresa.md

Sursă foto: epresa.md

Usatîi a declarat că actualul haos economico-social din Republica Moldova a dus la creşterea adeziunii cetăţenilor la proiectul unirii cu România. În acest sens, liderul Partidului Nostru aduce în discuţie o serie de sondaje efectuate la comanda acestuia.

„Puteţi să deveniţi membri UE doar prin aderarea la un vecin puternic, cum ar fi România. Astăzi, mie mi-e clar (…), tot haosul care se întâmplă în Repulica Moldova ajunge la ce? Chiar într-un sondaj acum câţiva ani, cel puţin în primele sondaje care au fost la comanda mea, arătau că doar 5-6% din cetăţeni susţin aderarea Republicii Moldova la România. Astăzi, la noi deja ne apropiem la cifra de 20 de procente, că astăzi când o văzut ei, oamenii, ce s-o întâmplat, războiul între Filat şi Plahotniuc, furtul miliardului…”, a precizat Renato Usatîi.

Pe aceeaşi „lungime de undă” la examenul realităţii s-a poziţionat recent şi un alt inamic zelos al proiectului unionist, Igor Dodon, şeful PSRM. Chiar dacă „armonia” dintre cei doi politicieni pro-ruşi a luat sfârşit, rămâne însă nealterată o panică mutuală între Renato Usatîi şi Igor Dodon: tema unionistă.

Liderul socialiştilor, reprezentant al Moscovei la Chişinău, a afirmat că numărul unioniştilor a devenit „îngrijorător de mare”.

 

 

 

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »