web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Ce caută drapelul regiunii găgăuze în Miami, alias „Riviera ruşilor”

Liviu G. Stan 3 ianuarie 2016 0

 

Un tânăr din localitatea Cioc-Maidan, raionul Comrat, turează cât e ziua de lungă prin oraşul american Miami caii putere ai unui BMW pe care şi-a imprimat drapelul regiunii autonome găgăuze, informează portalul gagauzinfo.md.

p-3

Tânărul, pe numele său Vitali Marinov, a emigrat în Statele Unite în urmă cu doi ani, fiind unul dintre câştigătorii unui Green Card în cadrul celebrei Loterii a Vizelor, program prin care Departamentul de Stat american oferă posibilitatea străinilor să emigreze în SUA.

„ În pofida faptului că acum locuiesc în SUA, am rămas patriotul Găgăuziei. Vreau ca despre noi, găgăuzii, să afle toţi, inclusiv cei din Miami. Sunt deseori întrebat ce drapel este imprimat pe maşina mea. Eu le povestesc cu plăcere şi le spun că sunt găgăuz”, spune Vitali Marinov.

„Am făcut această maşină cu ajutorul prietenului meu. M-a costat circa două mii de dolari şi aceasta pentru că am lucrat de sine stătător. Dacă comandam serviciile unui specialist plăteam mai scump.”

De câţiva ani, în special după debutul crizei economice, oraşul Miami a căpătat denumirea de “Riviera ruşilor”, datorită investiţiilor masive ale magnaţilor ruşi în domeniul imobiliar, segment în care îşi împart dominaţia investiţională a însoritului oraş din Florida cu bogătaşii latino-americani.

 

 

 

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »