web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Ion Sturza, despre şeful PL: „Când Băsescu a încercat să-l contacteze, Ghimpu şi-a aruncat telefonul în iaz”

Liviu G. Stan 5 ianuarie 2016 0

 

Ion Sturza consideră că declarațiile de duminică ale fostului președinte al României, Traian Băsescu, l-au deranjat pe liderul PL, Mihai Ghimpu. 

Sursă foto: agentia.org

Sursă foto: agentia.org

Sturza spune că, mai mult, aceste declaraţii l-ar fi determinat pe Ghimpu să se răzgândească în privinţa sprijinului politic pentru cabinetul său de miniştri.

„Domnul Ghimpu trebuie să se decidă cu cine este. Eu bănuiesc ce l-a făcut real să-şi schimbe atât de brusc opinia, de la vot necondiţionat la această declaraţie, cred că din cauza declaraţiei de ieri a lui Traian Băsescu. Este cunoscută retorica antiromânească a lui Ghimpu în discuţiile cu oficialii români. Le reproşează acestora că la un moment dat l-au abandonat, l-au trădat”, a precizat Ion Sturza la Pro TV.

Sturza a scos din „cutia cu amintiri” un episod mai vechi implicându-i pe Mihai Ghimpu şi Traian Băsescu: „Chiar eu am fost martorul unei scene penibile, când Băsescu era în funcţie şi a încercat să-l contacteze, iar Ghimpu şi-a aruncat telefonul în iaz, când era la pescuit”. După ce şi-a aruncat telefonul în apă, Ghimpu ar fi înjurat „moldoveneşte”, a mai povestit Ion Sturza.

Fostul preşedinte al României a declarat duminică la un post de televiziune că dacă Guvernul Sturza nu va obţine votul Parlamentului din cauza lui Vladimir Plahotniuc, oligarhul ar merita expulzat din Republica Moldova.

„Un individ ca Plahotniuc face jocuri politice să fie el premier când preşedintele Timofti îi refuză acest lucru exact datorită background-ului lui legat de afaceri, de putere, de legături cu Moscova, de inconsecvenţe democratice”, a afirmat Traian Băsescu.

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »