web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

„Noi vom fi în anticipate”. Sturza nu spune „GAME OVER”, ci vrea să candideze

Liviu G. Stan 5 ianuarie 2016 0

 

Ion Sturza, al cărui cabinet de miniştri s-a izbit ieri de lipsă de cvorum în Legislativul de la Chişinău, nu va alege „turnul de fildeş” în politică, ci va intra în cursa electorală în cazul declanşării alegerilor anticipate.

ion-sturza

Sturza a făcut declaraţii în acest sens în cadrul emisiunii „În Profunzime” la PRO TV.

Politicianul este ferm convins că în Republica Moldova vor avea loc alegeri anticipate.

„Noi vom fi în anticipate. Daca vor fi, voi candida. Eu vin cu un mesaj clar de consolidare. Voi candida în partide formate deja”, a declarat Sturza, adăugând că ar putea să i se alăture fostului ministru al Educaţiei, Maia Sandu, în proiectul politic pe care l-a demarat.

„Eu niciodată nu am să fac un proiect care ar diminua mesajul Maiei Sandu. Poate și Sturza devine un membru al partidului ei. Mi-aș dori ca în echipa mea la Guvern să fie prezentă și Maia Sandu. Sau poate invers, Maia Sandu să fie premier și eu, poate, să mă ocup de blocul economic”, a precizat Ion Sturza.

54 de deputați au boicotat ședința specială a Parlamentului de ieri, în care urma să fie discutat programul de guvernare propus de Guvernul Sturza.

24 de deputați reprezintă PSRM, 14 — Platforma Social-Democrată „Pentru Moldova” (ex-PCRM), 7 — PCRM. 6 — PD, 3 — PL, 1 — PLDM.

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »