web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

35 de companii din Ucraina, undă verde pentru a exporta în Rep. Moldova

Iulia Modiga 5 ianuarie 2016 0

 

35 de companii din Ucraina au primit aviz favorabil din partea autorităților de la Chișinău pentru exportul de carne, pește, lactate și ouă în Republica Moldova.

Sursă foto: bani.md

Sursă foto: bani.md

Anunţul a fost făcut de către ministrul ucrainean pentru Politici Agricole şi Alimentaţie Oleksii Pavlenko într-un mesaj postat pe Facebook.

Treizeci şi cinci de companii ucrainene. Nouăsprezece producători de lactate, 11 de produse din carne, trei de produse din peşte şi două companii care produc ouă şi produse din ouă au primit permise„, a anunțat Pavlenko, citat de Ukrinform.

Permisele emise către Agenţia pentru securitate alimentară din Republica Moldova confirmă faptul că produsele ucrainene îndeplinesc standardele internaţionale de calitate, a mai comentat Pavlenko.

Rusia a înăsprit sancţiunile pe care le-a impus Ucrainei în sectorul comercial, ca represalii atât faţă de sancţiunile pe care ucrainenii le-au impus Moscovei, cât şi faţă de Acordul de liber schimb dintre Ucraina şi Uniunea Europeană. În acest context, Kievul se reorientează către alte piețe, inclusiv către cea din Republica Moldova.

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »